Jézus bújkálása

Az egész Bibliára jellemző a következő:"Látásukat azonban valami akadályozta és nem ismerték fel őt." A rendező hogyan ábrázolta ezt? Úgy,hogy Jézus úgy eltakarta az arcát (nagyon vicces/nevetséges módon),hogy ne lehessen látni azt. Ez egy rendezői,butuska ábrázolás,amit a hívők ugyan így csinálnak. Jézust valójában azért nem ismerték fel,mert az ember azt ismeri fel,amit akar,azaz a tudásának tapasztalatának megfelelően látja,éti a dolgokat. Itt tehát teljesen nevetséges módon mutatják Jézust,aki eltakarja az arcát,azaz Jézuson múlik,hogy Őt felismerjék e vagy sem. Valójában az embereken múlik,hogy Jézust felismerik e.
(itt ismét dühös lehetsz rám,de őszintén azt gondolod,hogy Jézus bujkált egy fejkendő mögött?? Így jár az,aki nem ismeri az emberi elmét,az egy csukját használ.)
Az egész Bibliára ráhúzható ez a technika! Mivel muszáj volt leírni azt amit gondolunk,leírtuk,ezzel azonban már meg is másítottuk az egészet,aki hallja ,értse)
Ugyan ez van az életben is,mindenki látja rajtunk kívül,hogy rossz a választott párunk vagy rossz döntést hozunk sokszor. Itt sem a párunk bújik el,hanem nem vagyunk képesek látni őt valójában)