Keresztények(?) a Facebookról 1

"Minden jó ember szívében megleled az Istent" Isten minden ember szívében ott van. Ne korlátozd le Isten hatalmát azzal,hogy csak a jó emberekre gondolsz. Elhiszem,hogy az igazság érzetedet bántva érzed azzal,hogy a rossz eberekben is ott van Isten. Hihetetlen mértékben megmondjuk,hogy hol legyen Isten.

"Ha beteg vagy,az Úr a te gyógyítód"  Azonban ha csak az Úrra hagyatkozol és nem teszel magad is egészségedért,akkor hiába fordulsz az Úrhoz,semmi haszna. Természetesen,mikor te már a határodhoz érkezel,mindent megtettél,utána jöhet CSAK az Úr.

"Köszönöm a családomat, köszönöm az életemet," A hála és a köszönet nagyon jó dolog,de ezt sem szabad túlzásba vinni. Azt hinni,hogy csak Istennek kell hálásnak lennünk a létezésünkért. Ott vannak mindjárt a szüleink,testvéreink. nagyon sok mindenért lehetnénk hálásak,és sok mindenért nem.

"Csak Jézus tud segíteni ha valaki beteg" Ez a vakhit legmélyebb formája.tehát ne forduljunk orvoshoz. Ha életmód változással jobbá tehetjük az életminőségünket,ne tegyük. Csak és kizárólag Jézus. Sajnos ezek miatt az együgyűek miatt tart ott a kereszténység ahol tart.