Észreveszed, hogy kiváltságos vagy? (777blog)

"óriási ajándék, hogy Isten gyermekei lehetünk!" Ez nem ajándék,ez következmény. Minden ami létezik,Isten miatt létezik. Itt azonban el kell mondanom,hogy minden teremtett lélek Istentől van. A zsidó,a muszlim,a gyilkos és a keresztény is. Nem Isten tesz különbséget ember és ember között,hanem ti. Ti viszont nagyon. Mondjátok:az üdvözülhet,aki Jézust követ. Szerintetek!! Mert Isten fittyet hány a ti gyermeki,gonosz elképzeléseitekre. Isten azt üdvözít,akit akar.

"A hétmilliárd ember közül sajnos a többség nem úgy éli le az életét ... hogy ... ismeri a valódi, Istentől kapott identitását." Szerencsétlenek,mennyire gonoszak,gőgösek és vakok vagytok! Nem veszitek észre,hogy ugyan ezt kijelentheti a muszlim,krisnás,buddhista,stb. minden vallásnak a követői az egyedüli istenben hisz,aki kizárólag az övé lehet. Valódi Isten?? Ti egy idealizált,gonosz,ámde szeretettel leöntött bálványt imádtok és nevezitek istennek,sőt,az igaz istennek,naná. Mérhetetlenül együgyűek vagytok.

"Mert őbenne élünk, mozgunk és vagyunk." Azért néha eltaláltok dolgokat.

"ki lehetne nagyobb Őnála? Senki és semmi!" Fél igazság. Isten a legkisebb és a legnagyobb is egyben. Csak sajnos ezt a valakit nem ismeritek fel,mivel a tanítóitok félrevezetnek benneteket. Idealizáljátok,hisz ki más is lehetne nagyobb istennél,de lealacsonyítjátok ,mikor azt hiszitek meg kell alázkodnotok előtte és dicsőítő éneket kell énekelni neki. Ilyenkor egy ganajtúró bogár is nagyobb istennél.