Mennyire vagyunk még keresztények mi, magyarok? (kotoszo.blog)

"harminc százalékkal csökkent azon magyarok száma, akik valamilyen konkrét vallási felekezethez tartozónak vallották magukat."  Van egy régi mondás,"ha mindig ugyan azt csinálod,az eredmény is ugyan az lesz."  Ideje lenni már picit változtatni sok mindenen. A zsidók több ezer éve,kitaláltak maguknak egy istenképet,ami abban a korban hasznos volt és működött. Ma már más időket élünk,ma már nem szeretik az emberek,ha félelemben kell élni éppen ezért nem szeretik a büntető,gyilkos istent sem. Ami most zajlik az csupán a külsőségekre törekszik,. Motorozó,vicceskedő  papokkal nem változik meg a lényeg,csupán a rohadt almát fényesítjük kívülről,ami szintén fontos,de nem ez a lényeg.

Aki keresztény, az nem másban keresi a hibát” Pontatlan gondolat. A hibát meglátni másban ugyan olyan fontos,mint észrevenni magunkban. Azonban ha a hibát kizárólag másban látjuk meg és keressük,az már probléma. Ugyan olyan felelősségünk van a magunk hibáit kijavítani,mint a másik embernek segíteni abban,hogy meglássa a hibáit. Az idézet egyébként nagyon gonosz!! Mert abban a pillanatban mikor a másikban keresed a hibát,kirekeszt a keresztényi közösségből. Azt is mondhatnám,hogy az életed nagy részében nem vagy keresztény. Valójában nem is én állítom ezt,hanem te,aki elhiszed az idézetet.

"nem lehet megspórolni az önvizsgálatot, hiszen a cél az, hogy rájöjjünk, mit csinálunk rosszul" Ez jó!

"a mai napig keresztény alapokon nyugszik, kultúránk végeredményben keresztény" Ez látszik is. Szerencsére most békében élünk,de pár évtizedet kell csak visszamennünk,hogy lássuk a keresztény Európa,milyen mélyre süllyedt.Háború ugyan nincs,de modern rabszolgatartás,kizsákmányolás,stb az van. A "keresztény  kultúra" csupán egy máz,valójában nagyon gonosz emberek élnek közöttünk akik ugatják a kereszténységet.

"nézete szerint ez a hozzáállás nem segíti a fejlődést" Milyen fejlődést? Még mindig a zsidók gyilkos istenében hisztek,aki képes szeretetből ölni. Fejlődés?? Nulla.