A sorrend.

Sajnos a Biblia is segít,buzdít,(rossz) példát mutat nekünk az élet és a földünk rombolásában. Hihetetlenül romboló,hogy a legelső helyre helyezzük Istent. Istent akarjuk imádni,szolgálni,akaratát teljesíteni. A legfőbb parancs is ez:szeresd uradat istenedet és CSAK neki szolgálj. Ez borzasztóan buta dolog.

Szerintem magunkat kell a legelső helyre tennünk,aztán az embertársainkat és végül a környezetünket. Mindezt úgy,hogy ki kell hangsúlyozni,hogy ez a három valójában egy.Majd a sort Isten zárja,jól olvasod,Isten az utolsó. Sajnos Istent a saját céljainkra használjuk. Nem hiszem,hogy Isten magát előbbre tartaná másoknál illetve azt,hogy azt akarná,hogy állandóan csússzunk előtte. Azért mi magunk vagyunk az első helyen,mert ha magunkat nem tudjuk értékelni,szeretni, akkor ami rajtunk kívül van,azt sem értékeljük.

Ha jobban oda tudnánk figyelni magunkra, jobban tudnánk nevelni a következő nemzedéket és észre vennénk a környezetünkre gyakorolt hatásunkat,jobb életet teremtenénk. Vigyázz!! Istent nem akarom kizárni,csak hátrébb sorolni.