,,Vetesse el, és kezdje elölről” (777.blog)

"tudtam, hogy ez Isten terve"  Tudnunk kell,hogy nem ismerjük Isten tervét. Isten terve mindig az,amit mi annak hiszünk,mert meg vagyunk róla győződve,hogy igazunk van és a helyesen cselekszünk. A fanatikus is azt,hiszi,hogy Isten tervét hajtja végre. A különbség annyi,hogy rajta kívül mindenki tisztában van azzal,hogy nem az Isten terve,csak ő nem. Ugyan ez van a keresztényeknél is. Persze ez lehet pozitív,hisz nem csak helytelen dolgokra húzzuk rá,hogy "Isten terve".

"Rengeteget imádkoztam és jelért könyörögtem Istennek, hogy mit tegyek"  Ilyen az élet,vannak nehéz döntések benne. De ezek a mi döntéseink,nem pedig Istené. Tudnod kell,hogy bárhogyan is döntesz,Isten mindig melletted áll.(akár elveteted a babát,akár nem) Ezen kívül,azt a jelet fogjuk mindig felismerni,amit akarunk,amit a tudat alattink jelnek lát. Valószínűleg a tudat alattid,már régen eldöntötte,hogy megtartja a babát, de a tudatod,még mérlegelni akar,de légy nyugodt,legtöbbször a tudat alattid győz.

"Ha szoktál imádkozni, akkor lehet, hogy már te is megtapasztaltad azt, hogy érzed Isten jelenlétét" Ez nagyon jó,de szégyen is valahol,mert nem tudod,hogy Isten mindig jelen van.

"még a Bibliában is keresett szakaszokat" Ok,a meggyőződésed győzött és ezt bibliai szakaszokkal akarod gyakorlatból alátámasztani,megerősíteni. Vicces,de így működünk. Egy öngyilkos terrorista is így működik,ugyan azzal a hatalmas meggyőződéssel keresi,az oda illó passzusokat és meg is fogja találni,még úgy is,hogy visszafelé olvassa a bibliát.

"A fiatal influenszer ezek után lelkileg is megerősödött döntésében" Ez a lényeg,lelkileg kell megerősödnünk. Ha szerencsénk van  és a környezetünknek is,akkor a megerősítés pozitív és nyereséggel jár majd,ha nem akkor robbansz te is.