Te teremted (legyenszepnapod.blog)

"Magunk teremtjük a saját életünket." Azért ne feledjük,nem lakatlan szigeten élünk,ebbe a teremtésbe más is beleszól,mert hatással vagyunk egymásra.

"Amíg nem vagy képes felelősséget vállalni az életedért, igazából nem is a sajátodat éled." Ó,ez nagyon jól indul.

" MINDENT te teremtesz a saját életedben!!" Itt is visszaköszön az,hogy nem veszed figyelembe a többi embert. Azonban ne hidd,nem értem amit írsz. Nagyrészt valóban te teremtesz,de ezek csak a hangulat,érzés,stb ami tőled függenek jobbára és nem mástól. Azt,hogy a sor előtted kicsi legyen,a többiek is beleszólnak.

"Még a balesetet, a betegséget is." Íme a baleset példája. Egyáltalán nem te teremted azt,mikor egy autó vezető,összeveszve a feleségével,dühösen,gyorsan vezet,miközben a telefonja csörög (talán az asszony akar bocsánatot kérni) és a férj,azon ügyködik,hogy kinyomja a telót,nem figyel és elüt. Ez nem a te teremtésed,mégis megtörténik a baj veled,ugye érted? A betegség: régen alumínium kanállal ettünk,ami kárt okoz a szervezetben,ezt nem tudtuk,a betegséget a tudatlanságunkkal okoztuk,nem a teremtésünkkel. De ezek csak ellen példák,azt akarom mondani,hogy nem mindent mi teremtünk. De ha olyan akarsz lenni mint a keresztények,akkor lehetsz szélsőséges. Írom újra,sok mindent mi teremtünk,de nem mindent.

"a MOST-ban maradni" Nem lehet és nem is kell a "MOST-ban" maradnunk állandóan,mert a múltunk tapasztalatai segítenek bennünket. A múlt hasznos,tudást hordoz,ne engedjük el. De itt is értem mire gondolsz,csak igyekezlek a széléről visszarángatni,mert fanatikussá vagy szélsőségessé válhatsz.És akkor még a jövőről,az előre látásról még nem is írtam.

"Nem csak a saját jelenlegi életedet, hanem a felmenőidét is." Látod,azért nem csak a most számít.

"Ha a térdével kínlódik, alázat hiányára utal" Na ez baromság,ezt nagyon belemagyarázzák,olyan mint az álmos könyv. De te is írtad pár sorral feljebb,hogy " én nem tudom megfejteni helyetted",azaz ez legtöbbször egyéni kóddal van ellátva. Ugyan úgy egyéni kódos az álom is,bár vannak persze közösségben forgó kódok is.

"Ha valakinek gyakran sérül a lába, a haladással, tovább lépéssel lehetnek gondjai." Ne már! Ilyen alapon ha sokat rágódok valamin,tönkre teszem a fogaim. Rossz az irány,de logika van benne az igaz és ezzel tévesztenek meg.

"A rák olyankor jelenik meg a szervezetben, ha haragot, neheztelést "pátyolgatunk" Mutass olyan embert,aki nem pátyolgat haragot. Itt az a hiba,hogy a rákkal kötöd össze a haragot. Valóság az,hogy a szervezetünkkel nem teszünk jót,ha állandóan haragszunk,és a szervezetünkbe minden bele tartozik.

Majd még folytatom. Egyébként hasznos dolgokat írtál,csak nem mind helyes.

Még annyi,hogy a keresztények azt mondják,mindent Isten teremt,intéz stb,addig te az ellenkező vagy,mindent mi teremtünk. Vedd észre,a szélsőséget. Egyébként inkább neked van igazad.